... and do you know why? I grew up!

HAPPY NEW 2012!
Ska åka in och fira nyår med en familj av vänner nu och bara ha det helt sjukt bäst. Men innan det ville jag önska er ett sjukt bra, nytt år. Och ge er lite oredigerade bilder (eftersom jag inte hinner redigera dem)
Hope you get the verry best year peops.

 <- Min och min systers "outfit" den sista dagen av 2011 och första timmen av 2012. Gjort tröjan själv (känner mig lite stolt) och byxorna är en julklapp!


Who told you it would be easy?

Är det bara jag som känner att man är helt slut? Och utan ork helt och hållet?
Just nu blir det mest att sitta still och lata sig, för min del. Därför blir detta inlägget även ganska innehållslöst skulle jag tro.


Ja, men jag ska i alla fall se på Pearl Harbor sen, en film jag gillar starkt.


28:de December

grattis Jossan, vet inte om du läser detta men jag har slut på pengar på mobilen och kan inte bomba med sms så jag kompletterar med att skriva det här. Smart va? Tycker i alla fall jag.
Men tillbaka till dig, hoppas du haft en underbart härlig och fin dag (svårt med vädret som är men ändå). Sen är det lov, så jag kommer inte träffa dig i skolan förrän 2012. Men men, hoppas att du läser och ler. Jag har faktiskt inte glömt. Sådeså "xD"


Tumblr_lsqg4hxumq1r2isiyo1_500_large

Basshunter - Angel in the night

Helt fail video och egentligen en ganska dålig låt. Skulle jag tro, men något gör den så absolut perfekt. Låten, inte videon.


Nyårslöften

Jag vet att nyårslöften brukar glömmas bort efter några veckor. Eller så struntar man i dem.
Fast jag brukar skriva nyårslöften och hålla dem åtminstone till Juli. Det kan ha att göra med att jag aldrig berättar om dem för någon. På så sätt har jag inga förväntningar utifrån.
Så, brukar ni skriva nyårslöften?


Idag har jag förresten varit och badat i stan med mamma och min bror eftersom ungarna inte kommit. Efter det åkte vi till mormor och morfar och bytte lite julklappar. Fick en skrivare (ganska behövligt) och sen fick jag en keyboard som en liten extra grej. Men den är begagnad. Inte för att jag bryr mig eftersom den funkar men det var inte riktigt en julklapp.


115a5105fcb85706684366dad3102c59_large


Och nu lyssnar jag på musik, ger instruktioner om hur min bror ska klara av en bana i MarioWii. Vilket kanske inte går sådär fruktansvärt bra som jag tänkt eftersom jag själv är ganska kass på det. Men han klarade den. Yeah, ett noll till mig. Fast fråga inte vem som fick noll...

Mja, det var nog det. Så bye bye

Life is just the beginning of the pain

Ett något sent God jul till... ja till alla helt enkelt.

För en gångs skull har jag hela julen planerad och halvt fullbokad. Så nyår blir lugnt. Och tro det eller ej, men det ogillas. Nyår för mig ska vara något man firar med andra. Många andra. Man ska vara helt galen och göra precis som man vill. Och ju värre desto bättre. Börjar det nya året helt åt helvete kan det kanske bara gå bättre. Eller precis likadant. Men gör man precis som man vill i början av det nya året har det alla förutsättningar att bli ett bra år.
Sen är jag otroligt skraj för världens undergång, oavsett vem som förutspår den. Så jag tänker göra 2012 till något bra. Och hoppas på det bästa. Fast jag tror ändå att jag kommer stå här i köket den 15:e Juli 2013 och skriva om att någon jobbig människa berättat om när jorden ska gå under. Igen.



Sen fick jag mycket otroligt bra presenter av alla möjliga.
Hela min julafton (och dagen efter) var förvånansvärt bra. Kanske inte fullt så mycket julmat och skit som jag brukar trycka i mig. Men ändå tillräckligt. 
Sen såg jag, mamma och min bror på The Stig-Helmer story på juldagen. Och den var bra. Riktigt bra. Skrattade ovanligt mycket. Så nu funderar jag på om Sverige har börjat skärpa sig när det gäller filmer eller om jag börjar gilla mitt lands verk på sistone. Humpf, who knows? Tja inte jag i alla fall.

Happy holiday!


Nice ride..

Jag känner mig som... som en clown med riktigt stora fötter. Bakåtvända också. Mänslig golvmopp.
Snacka om snygg benträning:



One day left..

23 December

1 dag kvar till julafton. Och jag bloggar mitt i natten när jag förväntas sova. Kul va?
Okej jag borde sova. Och det ska jag.. snart.
Så, godnatt! Eller godmorgon. För hur många läser det klockan 1 mitt i natten ändå?!

You can say sorry a hundred times without meaning it, and you can be a hundred times more sorry without saying it...

22 December

2 dagar kvar till Julafton. Och jag är äntligen klar med julklappsinköp, inslagning och dekorering. Riktigt skönt faktiskt.
Usch, jag hatar verkligen att gå på stan och handla, speciellt när det är massa andra där. Och jag var där igår & idag. Rekord på dumhet eller något liknande.
Känner att jag är riktigt dålig på att uppdatera just nu men jag skyller på all så kallad "julstress" (som jag förövrigt aldrig drabbats av). Det är också därför jag inte har några bilder varken på mig eller något annat för tillfället. Det och lathet.
Men sen i Januari ska det jäklaremig bli ändring på det ska ni se (så titta noga).

Förövrigt älskar jag denna:



Every new goodbye is just as difficult as the first one

18 December

6 dagar kvar till julafton. Insane!
Hm.. jag gjorde en snögubbe idag och känner mig faktiskt ganska stolt som orkade. Visste ni att det är iskallt ute? Annars kan jag tala om att det är det.
Sen bakade jag och Louise sjukt mycket godis som jag fortfarande inte käkat upp, och då fick jag inte ens allt. Så... jag känner inte för mer godis just nu. Ha!
JUST det, jag har fortfarande inte köpt några julklappar vilket är otroligt dåligt med tanke på att det inte ens är en vecka kvar.



Det ser bara riktigt äckligt ut, jag vet.

Declan Galbraith

Känner mig efter, men jag gillar den:


Pray

Med en Stella som garvar åt min underbara mening jag är ett monster, Tobias som fyller år, Lucia som spökar och jag som fått feber eller vad det nu kan tänkas vara kan jag bara sammanfatta dagen som förvirrande. Men också ganska avslappnande.
Jag sitter insvept i min filt (som är otroligt härlig) i nästan 30 grader, dricker varm choklad och lyssnar på ballader. Och väntar på att något ska göra kvällen perfekt.


383869_260535224002423_239333339455945_645250_105518543_n_large

Happy Birthday, kid

13:e December


Vilket betyder Lucia, eller i vår familj: Tobias födelsedag. Och eftersom jag har som liten tradition att fira betydelsefulla personer (waow vad ovanligt det känns att kalla min bror betydelsefull) i min blogg så tänker jag fortsätta med det. Och jag börjar med ett stort HURRA!

Han fyller nämnligen 9 stolta år.



It didn't even begin

10:e December

14 dagar kvar till julafton. Intressant va?
Hur som helst så har Jossan varit här sen igår och allt jag kan summera helgen med är ett "awesome". Hm.. vi kollade på Idol och var väl inte helt förstörda över att Amanda vann eftersom vi inte riktigt hade koll på vem vi ville skulle vinna. Eller ja, så var det för mig i alla fall.
Sen har jag med hjälp av John och Jossan kunnat fastställa att man blir otroligt mycket mer yr om man snurrar utomhus (åtminstone när det är mörkt eller när det är snö ute). Känner att mina små experiment är riktigt nödvändiga för människans överlevnad. Ha!



Nothing beats a kick

8:e December

16 dagar kvar till Julafton. Ett faktum som höll på att göra mig helt stum nyss. Jag trodde det var mycket längre till julafton än det.
Men annars så snackar jag för tillfället skype (helt otroligt) och ska egentligen öva på matten som Jossan var så snäll och förklarade. Men det skjuter jag upp till ikväll. Men nu har jag typ tio personer att köpa julklappar till. Helt hopplöst. Men ni då, har ni fixat klart julklappar och sånt där än?
Och yeah! Jossan var här idag, och kommer imorn. Nice, enligt mig! Mwohaha..

Haha

klockren:
</br>
374963_1659012812757_1760272780_795992_1529443041_n_large

This is no time to be alone

6:e December

18 dagar kvar till Julafton. Känner mig faktiskt ganska stolt. Gjorde en liten önskelista (har men en otroligt glömsk mamma så måste man vidta vissa åtgärder) igår. Tyckte den blev ganska lyckad. Annars har jag legat hemma med feber och druckit massa varm choklad/O´boy med marshmallows i. Mmm..
Haha elak jag känner mig med mitt läskande. Annars har jag inte riktigt haft för mig ett skit idag. Rätt skönt med sånna dagar emellanåt också.


Tumblr_lvsjhjfmvq1ql5qdho1_500_large
Källa

Cupcakes, snow and bowling!

5:e December

19 dagar kvar till Julafton.
Um, idag har jag varit i skolan, fixat klart engelskan, städat, varit i bowlinghallen och kollat på när min bror bowlade (och lyckades förvånansvärt bra) och bakat cupcakes med två småsystrar. Ha, dem höll på att käka upp strösslet. Ungar.
Och förresten är jag överlycklig, sen i morses, eftersom det kom snö inatt. Som stannade! Det betyder att vi har snö utanför. Så jag tänkte ge er lite bilder och önska er en riktigt trevlig fortsatt kväll.



We are all programmed to believe that if a guy acts like a total jerk that means he likes you.

- Gigi (he's just not that into you)
4:e December!

20 dagar kvar till julafton och uppenbarligen föll den första snön i helgen men jag var inte hemma. Damn it, damn it, damn it. Fast den fastnade väl troligtvis aldrig på marken, och om den gjorde det stannade den denfinitivt inte på marken för när jag kom hem till stan fanns det bara grått regn. Så den besvikelsen slapp jag ju i alla fall. Alltid något positivt! Haha.
Well, annars har jag sett på He's just not that into you för fjärde gången eller någonting liknande. Det är min absoluta favoritfilm, om jag ska vara ärlig. Sen såg jag på Bridesmaids också... den var... inte som jag tänkt mig. Lite sämre, men inte dålig. Skitkul när dem provade klänningar (för er som sett den) haha.


Have a nice day! (:

You're strong guy!

Oherregud! Stackars kille eller vafan ja förväntas säga! Måste bara visa:


Om du alltid lever som om det vore din sista dag blir din sista dag precis som alla andra

2:a December

22 dagar kvar till julafton. Och jag har bestämt mig för att räkna ner.
Well, dagens händelse: En glasruta i skolan kraschade! Hur kul som helst, samtidigt som det inte alls var särskilt kul. Men det behöver jag inte räkna med eftersom det roliga i händelsen övermannar det inte så roliga. Så.. slutsatsen blir att det var kul.

Um, ska till pappa snart, vilket är trevligt men det brukar leda till en inläggsfri lördag. Vilket jag skulle tippa på att det leder till nu också. Så jag önskar er en trevlig helg. (:

haha snyggt!

Julkalendern

Yeah, den börjar om... nu. Känner mig glad.
Älskar faktiskt att se på julkalendern. På något sätt, även om jag aldrig någonsin sett sista avsnittet av en tv-julkalender. Alltid missat det sista. Helt värdelöst.
Och sen är jag en sån där typisk klagare, som alltid kommer med "åh vad dålig årets julkalender är"-kommentarer. Ändå fortsätter jag att kolla på den. Patetiskt. Men ja.
Vad tycker ni om tv-julkalendrar?

A billion lights, a million smiles, a thousand together and a hundred alone..

1:a December!


24 dagar kvar till Julafton, 23 fler avsnitt av årets julkalender, lika många luckor att öppna, nästan fyra veckors lång väntan och en månad kvar av 2011.
Det låter ganska sorgligt men jag tycker ändå att det känns underbart. Äntligen kom julkänslan till mig.


Annars har jag varit hemma idag igen eftersom det gått magsjuka i familjen och ett tag befarade vi att jag kanske drabbats och då lyder 48 timmars frisk hemma-vistelse. Vilket jag nu "genomlidit". Fast jag vet inte riktigt hur mycket lidande det egentligen varit. Har fått otroligt mycket gjort så det har inte varit allt för hemskt. Men imorgon återvänder jag till skolan. Känns visserligen ganska meningslöst att gå i skolan på en fredag om man varit hemma nästan hela veckan. Men vem vet, kanske inträffar årets skol-händelse imorn. Haha, låter helt knäppt. Vilket det troligtvis är också men skitsamma.


Tryck till en tröja jag köpte för ett tags sen!

A lot of music

Först och främst - Julstämning:



Ja, jag vet att jag är typisk. Jag vet att det enda jag tjatar om är att "jag hatar att vara som alla andra" and here I am men I gotta be me... Och ja, jag kände mig faktiskt rolig nu:



Och den här är bara helt fin:




Som sagt, mycket musik (nu tänker ni säger något i stil med att det inte alls är mycket musik, det är ju bara 3 låtar, men i ett blogginlägg är det ganska mycket). Men jag kan ärligt säga att jag älskar alla tre. Och många fler. Dock skulle det trötta ut er om jag la ut alla dem i ett inlägg så... Have a good time!

RSS 2.0