I won't let you go

- James Morrison


Just kill, pretend to chill

Haha allt detta halloween-firande. Så trevligt.. om ni frågar mig, vilket ni inte gjorde men ändå.
Denna helgen har varit ganska underhållande men ändå förvirrande - bara jag som känner mig som en höna när jag säger förvirrande? Men nu är allt i sin ordning. Ja, om man bortser ifrån att det inte ingår i det normala att ha höstlov men ja.
Hur som helst så hoppas jag att ni har haft en bra helg, för det kan jag lova att jag haft!


Bye

Who am I?

Jag har inte tråkigt men... äh skitsamma, jag skojade bara. Jag har riktigt tråkigt i väntan på tv-program så jag fyller i listor.. ehe...
 • pojkig/flickig/pojkflicka - pojkflicka med lite extra flicka... eller något!
 • pop/rock/dansband - pop, helt klart!
 • fobi - bollar
 • du blir äcklad av - magrutor
 • älskar - min spegelbild. Haha nejmen mitt liv tror jag
 • inspireras av - låtar och stjärnor (dem i himlen, inte skådisar, sångare m.m.)
 • hatar - att vara svarslös
 • personen som betyder mest i ditt liv - öhm... det finns ingen speciell som står över alla andra
 • önskar att du... - hade en fungerande trollstav
 • kropps-komplex - ohoo, ärr
 • tvångstanke - att inte gå på gravar

Jag vill ha DITT tips!

Absolut! Just ditt.
Det är så att jag är ute efter en bra, lite läskig, inte allt för gammal skräckfilm!
Någon som har minsta lust att hjälpa mig? Det vore riktigt snällt hur som helst.

Tack

Just a kill - Lady Antebellum

Ååh, jag vet inte varför... eller någonting mer än att jag älskar den här låten för tillfället!
The world isn't fair, that's why you were born

Hallo meine damen und herren!
Haha nej men sorry sorry för en lite sådär halvkass uppdatering (waow jag börjar låta rätt nördig här) men jag skyller det på läxor. Det har jag all rätt i världen att göra just nu faktiskt, för jag kan helt uppriktigt säga att jag inte gjort någonting annat idag - eller igår - från stunden jag kommit in genom dörren tills House började igår och vid sex-tiden idag. Fast nu är jag klar och stolt.
Lyssnar på musik och har det allmänt underbart!


och eftersom jag läste över 40 sidor i en jobbigt tråkig krigsbok vi måste läsa i svenskan behövde jag
lite energitillskott!

Dem känner mig..

och jag är inte säker på om det är positivt eller negativt!
I alla fall, det finns ett program (jag har vetat det ett bra tag men kom ihåg det nyss) som är perfekt utformat för mig!
Gissa vilket program?
Jo.. All världens reklam, kan det bli mer passande?!
Ha, scared!

Courage isn't to kill yourself, it's to risk your life for someone else.

Usch fyfan! Ser på ensam mamma söker (ehe) och dem åkte Atmosfear (översättning: jag såg personer åka en åkattraktion på tv) och skakar! Aldrig i livet att jag åker den... uh...

Annars har jag varit i skolan, på sjukhuset och sen var jag barnvakt! Och eftersom en liten Miranda gnällde på hur lång tid det gått sen senast jag bakade så tja... jag bakade. Mina berömda (S.K.R.Y.T) muffins med ett litet chokladinslag. Så.. lite bilder kommer väl då!


Fint!

So proud


Jag visste att det var en låt.. en lite lyckligare jojjo än nyss sitter nu här och känner sig stolt!

55 things to die for

Herrejisses, trodde aldrig att jag skulle bli den där som läser typ trehundra sidor på två dagar. Bur here I am och det är precis vad jag gjort.
Men jag har även 'umgåtts' med farmor och pappa, vilket inte händer varje dag. Sett på film i en oändlighet och.. läst lite till! Och responsen på det (i alla fall ifrån mig) är att jag inte riktigt haft den mest händelserika helgen någonsin. Men ibland är det så otroligt härligt att bara chilla en hel helg. Som jag gjort nu.
Eftersom det dessvärre inte blev någon skola i fredags heller blir det helt klart att ta nya tag och ta igen allt nu i veckan.Jag vet, ytterligare en reklamlåt men.. men... gah!

Movies..

Hm... vart börjar man? Bra fråga, Poppers Pingviner kanske... såg den i alla fall i fredags kväll och jisses vad rolig den var! Har inte skrattat så mycket till en film på otroligt länge. Den rekommenderas starkt!Bieber

Folk som känt mig i åtminstone 10 minuter vet oftast att jag inte är något större fan av Justin Bieber, men hans nya är faktiskt helt acceptabel om ni frågar mig. Så en stor applåd för Justin Bieber med Mistletoe:
And off she go..

... to Tottegott!
Haha, mamma och pappa ska jobba på ett godisställe i närheten. Också kom hon in på mitt rum och typ:
"Du, blir man smutsig när man jobbar?" och dum som jag är svarade jag "Eh.. jag har ingen erfarenhet av att jobba", men sen sa hon att hon menade på tottegott och då fattade jag precis.
Tjaa, mitt namn är Seg!

Btw; tycker faktiskt jag ser rätt... gullig ut när jag pluggar med hjälp av pappa i telefon!


What am I supposed to do and say when you ask me to go to hell and not go home when my home is a damn hell!?

Haha jag känner mig otroligt glad och lite sådär teknisk... för ingenting!
Lyckan finns det ju anledning till (skola imorn, läxor är klara, ska börja skyttet och jag är överrens med min bror) men tro mig. Jag är inte teknisk!
Annars har jag laddat min mobil med musik, gett min MP-3 lite mer energi och skrivit för fullt. Tillsammans med musik, såklart.

Men men, en bild på anledningen till att jag kände mig så otroligt teknisk förut då:


Ooh status!

Today I just feel happy

Yes I do, I feel happy as hell!
Fick reda på att jag och min bror ska börja på skytte igen. Jo, rätt mycket skytte idag, I know. Men jag är rätt feg så jag vågar inte riktigt åka dit utan John. Så därför har jag inte gått i skytte sen han slutade. Men nu ska vi börja igen. Jojjo is happy! :D

Can you imagine how terrible it would be to not see anything. But even worst; not see you

Gymnasie-blanketterna bara fortsätter dimpa in genom brevinkastet. Idag kom det något om pistolskytte, något jag faktiskt är intresserad av. Annars har jag inte riktigt gjort någonting av intresse. Jag har skrivit ner mer fakta om karaktärerna i min bok. Men det är i stort sett det enda. Förutom att jag läst och sett på tv lite också.

Förresten så är Count on me med Bruno Mars en så otroligt underbar låt. Jag kan inte släppa den.. haha!

One day

Vill se!

You have to realize your weaknesses to take in the reprimands...

Fick min nya telefon igår. Trevligt trevligt.
Men sen har jag så otroligt ont också så det finns ingen ork att vara glad över den. Än.
Och det lite konstiga är att nu, när jag har ont, är mycket gladare och trevligare än vad jag är när jag inte har ont. Så det är det jag sitter och funderar på nu. Anledningen. Och jag slår vad om att svaret är hur löjligt enkelt som helst.. undrar bara hur enkelt. Annars har jag svurit en hel del, druckit riktigt mycket o'boy och haft det mysigt framför filmer och tv-program. Mysigt!


Weekend with a friend

Yo people!
Har varit med Belinda hela helgen, tagit lite kort och haft allmänt roligt.
Men nu har jag kommit hem igen och tja, nu bloggar jag. Punkt helt enkelt.


Ja, lite bilder ifrån helgen!

When you don't feel for it

Asså jag måste duscha. Men orkar inte. Sen behöver jag egentligen sova innan tio ikväll för att orka öppna ögonen imorgon. Men det känner jag inte för. Dessutom tänker jag alldeles för mycket på jordens undergång, vilket skrämmer andan ur mig. Och nu känner jag mig verkligen optimistisk! Känner på mig att morgondagen kommer bli en riktigt lycklig dag för mig. Först en krigsfilm men halva skolans killar (ja och en i 6:an är de enda tjejerna!), sen blir det mat, att se på Dr Dolittle 3 och bye bye skolan! Chill dag, måste jag säga.Förresten, checka min tröja. Som inte är randig!

to write a song, you must be able to spell, but to sing the song you just need to know how you feel

Först och främst, jag är otroligt älskad för att jag är ett sånt snille på att hitta låtar Louise. Haha men tack, I guess.


Och nu till andra saker som inte har med kommentarer att göra. Min dag. Waow vad ego jag känner mig förresten. Först svaret på rubriken (jag bara egoar upp sanningen lite där) och sen den första meningen efter det. Sen är det inte nog med det. Jag har gått runt och skrytit för Jossan hela dagen. Ibland undrar jag hur den flickan står ut. Förutom på gympan där jag bara stod i ett hörn och skakade som en chiahuahua eftersom jag är extremt bollrädd. Och som smeten till pannkakan hade vi ett SO-projekt i skolan som gick ut på att man skulle skriva om någon inom hinduismen. Också valde jag och Jossan efter ett tag kvinnorna inom hinduismen och fyfan säger jag bara! Aldrig att jag tänker bli en hinduistisk kvinna! Aja, kände för att fota min något märkliga middag, som bestod av kött och spagetthi. Normalt huh? Vänta bara!Natasha Bedingfield - Soulmates

Den är på något sätt bra!

I can't promise you to always stay by your side but I can promise to always try

sjuk men ändå inte. Det är väl den kortaste, bästa förklaringen över dagen som  jag kommer på. Var hemma ifrån skolan eftersom jag hade feber, ont i huvudet och lite sådär. Käkade frukost säkert tre gånger.
Sen, nu lyssnar jag på musik. Trevligt trevligt.
Insåg dessutom att jag är otroligt klantig. Har en liten burk med nagellacksborttagning i. Den funderar jättebra på det sättet att det inte luktar någonting eller så. Enda varningen eller vad man nu ska kalla det är att man inte får vända den uppochnerpå. But guess what I just did?!
Precis, vände på den. Inte medvetet men ändå. Nu kommer den inte ens fungera hälften så länge ju :'/

To say I love you to someone you don't seriously love is like to begin to count at 1 and continue with 4

Jo jag vet. Jag är beroende av reklamlåtar. Så här kommer en till:


Homework to do..

Ah eller hur! Läxor läxor läxor.
Allt går segt. Måndagen var seg och tisdagen ännu värre. Sen mår jag inte bra och måste troligtvis vara hemma imorgon. Vilket kommer göra morgondagen. Nä nu måste jag rycka upp mig. Går det att bli mer pessimistisk just nu!? Sak samma, orkar inte ta bild. Ha det bra kära och okära människor där ute. För det tänker jag ha! ♥

The same sweater

Jag har kommit på en ganska intressant sak. Om man tittar på bilderna på min blogg just nu så ser det ut som om jag alltid har samma tröja på mig. Komiskt. Och inte sant!
Sanningen är den att jag har otroligt många tröjor.
Notering: Byt tröja! ;)

if you can't remember the questions you won't ever get the answer

Jag måste säga att skolan krossar sina egna förväntningar. I morse längtade jag nästan efter att få börja skolan igen. Att få göra något vettigt och inte bara slösa bort min tid. Men sen kom jag till skolan och frågade mig själv vad det var som lockat mig. Ha!
Fast jag klarade mig igenom dagen utan att bryta ihop. Otroligt. Haha.
Dessutom har jag (tack vare mamma) blivit helt såld på Because of you med Kelly Clarkson

coolest phone!

Mamma fick sin telefon i helgen. Den var otroligt bra måste jag säga så nu har beställt en likadan. Någonting hon blev ytterst lycklig över eftersom hon är min mamma och hon gillar att komma på de bra sakerna först. Inte för att hon brukar lyckas enligt mig. Men någon gång måste ju vara den första. Hur som helst, det var en Huawei och jag hade inte alls höga förväntningar så jag blev riktigt förvånad när den fungerade såpass bra. Och jag har varit ganska mycket emot touch-telefoner. Men nu är jag på majoritetens sida när det gäller det. Ha, trevligt att jag kan ändra mig ibland. I alla fall så har jag inte gjort något speciellt överhuvudtaget idag. Nej jag skojade bara, var med underbart glada Belinda eftersom dem firade mig lite lätt. Älskar efterblivna födelsedagsfiranden. Fråga mig inte varför. Det är bara så!
Ha en bra kväll peops! ♥

People say that your heart is the size of your fist. So the bigger hands, bigger heart. Right?

Pirates of the Caribbean- maraton!
Det var meningen att vi (jag och pappa) skulle se ettan, tvåan, trean och fyran igår och i fredags. Men jag var så inihelsikes trött i fredags så det blev bara så att vi såg ettan. Men igår såg vi tvåan och trean. Så sen blir det fyran ikväll. Och om den har samma kvalité längtar jag!
Sen har jag kalas idag igen. Fast lite mer privat. Så vi får helt enkelt se hur mycket uppdatering det blir idag.  See ya och ha en bra dag!

The reality doesn't make sense until you're a part of it

Jag har läst. 100 sidor. Och det är mycket för att vara jag på så kort tid.
Och sen har jag kommit fram till att jag har otur i kärlek. Inte för att jag varit kär, enligt mitt omdömme. Men man måste inte vara kär för att uppleva kärlek, tycker jag.
Antingen är personen jag gillar i ett annat land, nej, han lever i ett annat land. Eller så bor dem i andra änden av sverige. Ibland är det obesvarat och ibland har jag för mycket att tänka på. Det blir aldrig bra. Någon gång i framtiden. Ja. Men nu? Nej.
Jag känner inte för att le, spela lycklig.  Jag känner inte för att hoppas eller ens för att försöka leta upp min försvunna lycka...

A rainy day

Usch! Tänkte gå ut och fotografera lite här hos pappa. Men precis då började det självklart regna. Jag har egentligen inget emot regn, för jag tycker trots allt att det är ganska mysigt. Om det inte börjar precis när man har saker planerade. Får helt enkelt hoppas på mer tur imorgon och gå ut och fotografera lite grejer då.
En bild jag tog ifrån pappas balkong förut!
Btw, tack Stella! :)

With only a bit imagination you can do whatever you want to.

And it's done! Nästan ingen vet vad jag snackar om men jag kan då förklara allt med sisådär två bilder!
Japp, så är det. Jag är tillfälligt brunett. I en månad, eller två. Fast det ser bättre ut i verkligheten. För på bilderna ser det konstigt ut, lite konstigt. Men det är inte ett dugg konstigt! I verkligheten.
Så vad tycker ni?

I can't figure out what to say if you always kill my braincells with your smile!

Patetisk. Dryg. Underbar, är det jag sagt mest idag. Faktiskt.

Men annars tänkte jag ha sovmorgon idag. Men mamma kom in och frågade om jag och Jossan kunde vakta Miranda medan hon åkte in till stan och gjorde rent bilen eftersom vi får bilen vi ska leasa (*stavning) i några år framöver på fredag. Så då var det bara att vakna och gå upp. Inte populärt. Enligt mig, i alla fall.
Redovisning imorgon också. Och jag kunde definitivt varit mer pepp på det än vad jag är. Ich don't like redovisningar. Alla bara sitter och är uttråkade med sina förväntningar man aldrig kan leva upp till. Jaja! Det kommer gå bra, inbillar jag mig.

Jag lämnar spår i folk som jag inte kan sudda ut

Jag hatar min namnsdag..
Eller, jag firar den inte eftersom jag inte gillar mitt namn. Och då är det bara värdelöst att fira den.
Dessutom var det inte jag som kom på det.
I alla fall, marken idag! Underbart, enligt mig det vill säga. Det blev nästan bara godis. Men det är bara för att det är det enda jag hittar som är intressant på marknader. Men sen gick vi in på Bokia och köpte en bok, vi var på leksaksaffären och köpte sånna där hårfärger i galna kulörer. Sen kollade vi (jag och jossan) på A walk to remember. Det är en film jag starkt rekomenderar.


Och sen känner jag mig onyttigt stolt. Hittade en låt jag letat efter sen Juni i somras. Inte varje natt och dag såklart. Men oftast. Av och till. Nämnligen Angel med Shaggy. Nej den är inte särskild svår att hitta. Speciellt inte eftersom dem sjunger angel i stort sett hela tiden. Trots det har jag aldrig sökt på "darling angel" som jag gjorde idag. Fast det beror nästan bara på att jag alltid trott att dem sjunger "baby" istället för "darling". Slutsnackat.
Who is the dude?

Bara jag & Jossan som inte visste att detta var IKEA's grundare? Ingvar Kamprad alltså..

In spite of the cost of living, it’s still popular

- Kathy Norris
Okey! En underbart härlig dag... för någon. Men det var otroligt skönt att veta att man inte behöver komma tillbaka till prao-platsen. Även om det var trevligt idag. Vi fick bygga en bokhylla och lite sådär.
Sen sände jag och Jossan radio två gånger! Otroligt trevligt, men ganska flummigt. Anyway..

I hope life isn’t a big joke, because I don’t get it

rubriken är ett citat ifrån Jack Hadey.
BULLDAGEN! Älska älska älska. Jag lovar, på tre månader gick jag ifrån att hata allt som kallades bullar (vilket jag gjort i nästan hela mitt liv) till att älska alla bullar utan sånna där pågen-gifflar. Mamma har dessutom bakat så hela lägenheten doftar nybakade bullar. And better up, House kommer ikväll också. Jag älskar slutet på den här dagen. Början var väl inte heller helt fel. Men inte riktigt rätt ändå. Jaja, tycker jag är trevlig som ger er en bild på just pågen-gifflar.Days for tears will come but today isn't a day like that..

Jobba jobba, pusta ut, jobba jobba! Det är så det känns som om idag är. Och idag var ändå riktigt chill, vi var på typ tre ställen (vi = jag och jossan) och på det sista stället var vi på från halv elva till ett, då vi slutade. Men det var ändå jobbigt eftersom det gäller att gå upp klockan kvart över sex (puohh!) och sen åka dit för att känna att man är i vägen vart man än vänder sig. Som tur är behöver vi aldrig mer återvända - nej jag förklarar inte vad någon billig skräckfilm handlar om -  dit efter imorgon. Mwohaha (6)
Well well, det är mitt liv. Inte riktigt intressant. Men värt att leva!
Kolla, inget smink!

New times brings back old memories

Hur trött kan man bli?!
Jag sov ifrån tre till sex idag. Tre timmar alltså.
Sen sov jag i nästan åtta timmar inatt. Och ändå kan jag knappt hålla ögonen öppna nu. Och jag måste duscha. Jag känner inte för att resa mig upp, gå mot duschen, sätta på vattnet, smörja in mig och sen torka mig. Jag orkar orkar orkar orkar orkar inte! Buhu.

Nailpolish relieves pain

tja, för min syster i alla fall. Hon kom in i mitt rum förut och var jätteledsen.
Eftersom vi sålde "hennes" katt. Hon hade döpt den och det var den vi sålde...
men sen målade jag hennes naglar och fixade lite och då blev hon genast mycket gladare.
Nej, inte glad, gladare. Om ni någonsin träffat min syster fattar ni.
Har visa (/prao) i veckan och usch!
Jag trodde inte riktigt att det skulle vara som att ligga hemma i sängen och sova. Men det här är ju löjligt! Finns inget att göra, jag klagar inte på företaget, bara på bristen på arbetsuppgifter. Ha!
Så antingen blir det inget bloggande förrän på fredag, eller så blir det massor. Beroende på hur trött jag är.
Aja, see ya!

The time after the happiness is the worst

Tack Isax och alla andra som sa grattis och på olika sätt firade mig.
Bästa födelsedagen i mitt liv i alla fall!

Disneys's Happy birthday-song...

... är världens bästa, punkt slut!

My sweet 15

Okey! Lite bilder dårå!
Det där är en fin liten bild på vad jag fick!
Vårt fina hemmaspa!
<- jag ♥ min duschkräm!
Mina gurkor höll på att åka av hela tiden ju.
- Jossan

Goda kommentarer ger goda skratt!

Turn the tide

Jag fastnade verkligen för den här. Och det är ändå inget jag vanligtvis skulle lyssna på!

it's only when you smile I feel happy

Today is the big day!

My happy birthday!
Haha, känner mig inte lite skrytsam heller.
Men sak samma, jag brukar skryta om allt mellan himmel och jord så varför inte fortsätta på min stora dag?

Konstiga, jobbiga Isax

Fråga inte om rubriken..

Har du tänkt på att vi faktiskt pratar om allting? Att vi pratar om död och svallande lycka samtidigt? 
Det kom jag på förra veckan.
Av någon anledning.
Men du är inte sådär tjejig (helt otroligt), men inte sådär störande killig heller. Ha! Du är Mr Neutrum. X)
Aja, eftersom jag retas med att vara uppriktig så ska jag vara det också. Du känner mig bättre än mina föräldrar, du vet mer om mig än mina vänner och du är än en gång en utav de få jag litar på. Av någon konstig anledning. Och nu kommer det där intressanta smickret: Du är rolig, korkad, onormal, intressant, cool, egendomlig (endast bra), förvånande, schysst, accepterande, behövlig, på ett sätt underbar och du får mig alltid att le även om jag är hur förbannad som helst. Även om du har väldens läskigaste erkännande om din familj… skit samma, orkar inte vara gullig snäll och sådär överraskande underbar. Så jag avslutar med att säga att jag diggar våra diskussioner! Bara 169 ord! :D


Stars are falling and I can't do anything

Right now I just want to lay on the grass.
Looking up to the sky.
Talking to the stars,
understand the moon,
love the sun and be amazed by the other planets.
Right now I just want to feel empathy for the lives on other places in another universe.
See dying stars.
Falling down.
Comets.
I want more than the inside can give me.
I want the outside.

Jag saknar dig

Såg den idag, på bio. 
Var otroligt längesen jag såg på bio sist. Också ser jag den.
Något jag inte ångrar för JISSES vad bra den var!
Fast om man är känslig för filmer ska man nog inte se den på bio för man kommer ganska garanterat börja gråta.
Men jag är inte känslig så jag gick säker.

...

Min blogg ser mycket bättre ut i google chrome än i explorer, har jag kommit fram till.
Det är något jag hatar eftersom den ser perfekt ut i google, men inte i explorer.
Usch och blä, helt enkelt.

Yummie

Jag älskar nästan all frukt. Men jag har aldrig någonsin gillat mosad frukt.
Alltså i form av smoothie, sylt, kräm etc. Inte...
... förrän nu! Herrejisses vad god den var! Man fryser den och sen äter man.
Det var det godaste jag käkat på länge.

Answer:

Ja Isax, du får riktigt gärna ta med mig på bio! ;)

Slow day.

Jag har spelar minecraft idag och det enda jag har att tillägga är att jag suger på det.
Men det va rätt kul ändå!

RSS 2.0